Byggeri & Anlæg

- Kender I, og er I tilfreds med dækningsgraden på jeres sager?

Med Microbizz Byggeri & Anlæg kan I optimere jeres hverdag med effektiv projektstyring og spare tid på administration.

Med Microbizz Byggeri & Anlæg kan I:

– Få realtidsøkonomi på projekterne, så I undgår uforudsete nedskrivninger
– Få overblik over udestående aftalesedler og fakturere alt ekstraarbejde
– Få bedre styring af underleverandører
– Få minimeret ufakturerbar administration og spildtid

 

Poul Sejr Nielsen A/S – Lean Hansen

Microbizz WEB

Microbizz er den ultimative softwareløsning til håndværks- og entreprenørvirksomheder, der ønsker at digitalisere, dokumentere og optimere deres arbejdsprocesser. Med Microbizz kan I nemt planlægge og organisere jeres arbejdsopgaver, administrere projekter, se materialeforbrug og andre udgifter. I kan holde styr på medarbejdernes timer og løngrundlag – alt sammen fra jeres smartphones, tablet eller PC. Med realtidsopdateringer og en intuitiv brugergrænseflade er det nemt at holde styr på historikken på hvert projekt og sikre, at alt er opdateret og synkroniseret i realtid. Med Microbizz får I den fleksibilitet og kontrol, I har brug for for at øge effektiviteten og optimere jeres virksomheds daglige drift.

Med Microbizz kan ledelsen bl.a.:
Sikre bedre planlægning: Microbizz kan hjælpe jer med at planlægge og prioritere opgaver i felten, så I kan sende den rigtige medarbejder med de rigtige færdigheder og værktøjer til den rigtige opgave.
Automatisere klargøring af data: Undgå den tidskrævende, fejlbehæftede og dokumentationstunge klargøring af stadeopgørelser, aconto fakturering og igangværende arbejde.
Holde styr på aftalesedler og ekstraarbejde: Fakturering af udførte projekter og ekstraarbejde kan være en udfordring. Med Microbizz sikrer I, at jeres ekstraarbejde opsamles, underskrives og faktureres, mens spildtid og administration minimeres.
Få økonomiske nøgletal i realtid: Med løbende indblik i projekternes nøgletal, kan jeres virksomhed foretage korrigerende handlinger i tide og undgå store økonomiske tab.

Microbizz APP

Med Microbizz kan medarbejderne fx:


Tidsregistrere og få overblik over løngrundlag: Med understøttelse af byggeriets overenskomster har medarbejdere et retvisende og dokumenteret realtidsbillede af løngrundlag.
Undgå fejl i opgaven: Med adgang til korrekte tekniske tegninger og dokumentation på en mobil enhed kan jeres medarbejdere løse opgaver hurtigere og mere præcist uden fejl. Dermed undgår I genbesøg og fordyrende fejlrettelser.
Sikre nem dokumentation: Microbizz giver jer mulighed for løbende at dokumentere arbejdet med bl.a. billeder og noter. Dermed sikrer I, at arbejdet udføres i henhold til de standarder og retningslinjer, som er jeres virksomheds kvalitetssikring.
Tilgå relevant information: Studier viser at over 50 % af arbejdstiden spildes på unødigt arbejde. Med virksomhedens og projekternes data lige ved hånden kan medarbejdere nemt og hurtigt finde kontaktinformation på andre relevante faggrupper, underleverandører samt kundens og projektets data.

Microbizz hjælper jer med at automatisere det stigende behov for dokumentation, kvalitetssikring og koordinering af medarbejdere. Dermed frigiver I administrative ressourcer, så I kan bruge tiden på at levere høj kvalitet og god service.
Med det rigtige værktøj ved hånden kan I levere byggeri til tiden og til den aftalte pris.
Og så virker det hele på telefonen og på flere sprog – også uden dækning!

Microsoft Power BI

De mest eftertragtede rapporter i bygge og håndværkbranchen er:

Økonomisk rapport som giver et generelt overblik over jeres forretnings økonomi, hvilket kunder, virksomhedstyper, opgaver, projektleder, teams tjener i penge på og hvor der er en positiv eller negativ dækningsgrad.

IGA-rapport Som giver jer et automatisk overblik over jeres igangværende arbejde, så i ikke skal bruge tid hver måned på at udarbejde den igen.

Grossist rapport Som giver et overblik over hvilket grossister i bruger de fleste af jeres penge hos

Sygdoms rapport som giver et overblik over hvem der ofte er team hvilket teams der er hårdt ramt af sygdom og i hvilke perioder.

NaviDoc

En stor del af den administrative medarbejders arbejdsdag bruges på tværgående administration i virksomheden imellem funktionsområder, afdelinger eller medarbejdere.


NaviDoc’s Workflow er et stærkt værktøj, der på effektiv vis deler dokumenter og samtidig, i væsentlig grad letter administrationen.

Skriv til os

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed?
– Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.