Er Microbizz relevant for mig?

Microbizz er relevant for dig, hvis du arbejder inden for vores kundesegment. Det vil sige, at du har egenproduktion i håndværksfag, at du gennemfører lovpligtige eftersyn af materiel eller driver facility management og ønsker at optimere processen inden for dokumentation, timeregistrering og planlægning.

Hvad kan jeg få ud af at optimere ordrestyring i min virksomhed?

De typiske gevinster er højere produktivitet og dermed en højere faktureringsgrad både af timer og varer. Jeres hverdag bliver mere struktureret og gennemskuelig, og kvaliteten af jeres ydelser bliver højere. Nøglen er ensartede arbejdsgange. Uanset hvem i virksomheden du spørger, om hvad eller hvordan I gør, får du samme svar hver eneste gang. Det betyder også, at onboarding bliver lettere, og at I får bedre overblik over forretningen og undgår likviditetsproblemer. I øvrigt kan det understøtte en eventuel ISO-certificering.

Hvorfor skal vi vælge Digital.iQ?

Vi er de førende eksperter, når det gælder implementering af Microbizz-produktet i Danmark. Vi har en dybdegående forståelse af virksomheder der beskæftiger sig med håndværksfag, service og eftersyn af anlæg og teknisk materiel, samt facility management. Det er vores klare målsætning, at alle vores kunder er 100 procent tilfredse og ønsker at anbefale os til deres netværk. Det betyder, at vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at kende jeres branche til bunds og sikre, at jeres medarbejdere får evnerne til at anvende Microbizz bedst muligt. Vi forstår, at ingen systemer er bedre end de mennesker, der skal arbejde med dem. Derfor fokuserer vi ikke kun på de tekniske aspekter af Microbizz, men også på at give dine medarbejdere de færdigheder, de skal bruge for at få mest muligt ud af systemet i hverdagen.

Hvordan foregår en implementering?

Du indgår i en åben dialog om din virksomheds arbejdsprocesser. Her kan du forvente en ærlig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale og eventuelle systembegrænsninger, alt sammen med respekt for din virksomheds arbejdsprocesser. Herfra følger flere kulturændringer, især hvis din organisation ikke arbejder med it-systemer i dag. Denne omstilling stiller høje krav til den daglige ledelse af jeres virksomhed. I vil blive udfordret på jeres nuværende måde at arbejde og tænke på. Vi er til gengæld med hele vejen og har mange års erfaring med at drive disse projekter. Vi rådgiver jer om de svære valg og hjælper med implementeringen, så slutresultatet bliver så fordelagtigt for jer som muligt.

Hvor lang tid tager en implementering?

Typisk 4 til 6 uger. Alt efter krav og kompleksitet kan det tage kortere eller længere tid. Implementeringen forløber hurtigere, hvis der indledningsvis lægges en god og realistisk plan. Det kræver, at alle parter arbejder målrettet sammen.

Vil jeg få support efter implementeringen?

Ja, alle kunder træder i forbindelse med implementeringen ind i en Hypercare-periode, som løber i tre måneder fra og med første undervisning. I den periode er vi ekstra opmærksomme på netop jer. I vil have fri support, og vi vil desuden kontakte jer proaktivt angående eventuelle spørgsmål og justeringer. Dertil får I adgang til masser af videoguides til systemet, som kan hjælpe jer til hurtige løsninger på jeres problemer samt til senere oplæring af nye medarbejdere.

Hvordan kan data hjælpe mig med at drive min virksomhed?

Du får større indsigt i din virksomhed og kan bruge data som et ledelsesværktøj til at prioritere dine indsatser. Hvor er det, din virksomhed performer, og hvor kan der optimeres? Er dine udførende medarbejdere effektive nok? Er der bestemte kundetyper, som er mere rentable end andre? Bruger du for meget tid på administration? Kan din produktionsplanlægning være bedre?  

Svaret på disse spørgsmål kan hjælpe dig med at træffe gode ledelsesbeslutninger og hermed drive en profitabel virksomhed med både høj medarbejder- og kundetilfredshed.

Hvad er Power BI?

Power BI eller Power Business Intelligence er et værktøj, som kan visualisere dine data for dig. Det giver dig adgang til både dybdegående rapporter samt øjebliksbilleder, der opdateres i løbet af dagen og kan vises på storskærm i din virksomhed. Du ved hele tiden, hvad der sker i forretning, og du kan træffe gode beslutninger på et oplyst grundlag.

Har jeg brug for it-kompetencer?

Nej, dem kommer vi med. Hvis du kan åbne din browser, søge på Google og tjekke dine mails, er du godt på vej.

Hvilket sprog er Microbizz på?

Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk og hollandsk.

Kan jeg håndtere mit fakturaflow i Microbizz?

Ja, Microbizz har et integreret modul, som kan håndtere EDI/EAN-fakturering. Hermed er det muligt at lave og godkende indkommende fakturaer. Der er typisk meget tid at spare ved at digitalisere fakturaflowet i jeres ordrestyring.

Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du er nysgerrig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende samtale om jeres ønsker og krav til et kommende it-system. Her kan du få svar på dine spørgsmål om Microbizz, ligesom vi kan drøfte, om jeres virksomhed er klar til at blive digitaliseret, og hvordan det i så fald kan forløbe i praksis.