Om Digital.iQ

Til kamp mod stress

For os handler det om at gå forrest, vise vejen og de resultater, som strømlinede og effektive digitaliserede processer kan skabe. Derfor har vi også indført en 30-timers arbejdsuge hos Digital.iQ og går langt for at sikre, man faktisk holder fri, når man har fri.

Digitalisering af jeres virksomhed

Digital.iQ er en virksomhed, som har specialiseret sig i fuld digitalisering af små og mellemstore virksomheder inden for håndværk, facility management og virksomheder som servicer tekniske anlæg og materiel. Det specifikke fokus gør, at vi har et dybdegående indblik i processer og forretningsgange på vores kunders område.

Vi skaber intuitive, enkle og smidige processer og forretningsgange, så vores kunder kan bruge deres tid og energi på det, de er bedst til.

Med vores baggrund kan vi tilbyde end-to-end implementering, undervisning og support på virksomhedens samlede digitaliseringsproces.

Vores værdier

Fleskibilitet

Agilitet, fleksibilitet og tilpasningsevne. For, at Digital.iQ og vores samarbejdspartnere i fællesskab skal opnå succes, er de tre parametre afgørende.

Effektivitet

For os er det derfor vigtigt at gøre tingene rigtigt fra starten. Vi vil gerne undgå at spilde materialer, energi, penge og tid. Ikke blot ved effektiv eksekvering, men også ved konstant at have fokus på, at der arbejdes med de rigtige elementer.

Troværdighed

Hos Digital.iQ er troværdighed, ærlighed og faglig kompetence i højsædet. Uden dette går vi på kompromis med vores kerneværdier og integritet. Derfor ser vi det som vores ansvar at facilitere en konstruktiv dialog omkring det, der kan være vanskeligt for jer at identificere eller erkende. Når vi alle arbejder ud fra samme fundament på opgaven, kan vi komme i mål på den rigtige måde.

Nysgerrighed

Hos Digital.iQ er vi nysgerrige. Vi har et grundlæggende ønske om at lære og forstå, hvordan jeres virksomhed fungerer. Vi undersøger og analyserer for på bedste vis at kunne løse de opgaver og problemstillinger, vi støder på. Vi tror på, at hvis vi endnu ikke har fundet løsningen, er det fordi, vi ikke har været nysgerrige nok i vores tilgang.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.