Field Service Management

- Har du det fulde overblik over dine kunders anlægs- og udstyrsdata?

Med Microbizz Field Service Management kan du få det fulde overblik, øge effektiviteten og opnå højere kundetilfredshed i din forretning.

Med Microbizz Field Service Management kan du:

-Få den relevante anlægsdata og historik ud til servicemedarbejderen
-Få dokumentation for, at SLA’er overholdes
-Få faktureret alt ekstraarbejde
-Få minimeret ufakturerbar administration og spildtid

 W-Ventilation ApS – Henrik Larsen

Microbizz WEB

Microbizz er en intuitiv softwareløsning, der er designet til at hjælpe virksomheder med at håndtere alle aspekter af deres arbejdsprocesser inden for Field Service Management. Løsningen giver virksomheder adgang til specifikke data omkring deres kunder, anlæg og udstyr, og kan hjælpe dem med at forbedre deres vedligeholdelsesprocesser og sikre, at alt er ajourført i realtid. Dvs. at al historik på det enkelte anlæg og dets stand ajourføres, hver gang der udfyldes service- og kontrolrapporter.

Med Microbizz kan ledelsen fx:

  • Mindske spildtid: Planlæg jeres teknikeres ruter på en smart og effektiv måde, så de bruger mindre tid på transport og mere tid på opgaverne. Det betyder, at I kan løse flere opgaver på kortere tid og dermed øge produktiviteten.
  • Planlægge og få overblik over teknikere: I kan nemt tildele opgaver til jeres teknikere og se, hvor de befinder sig i realtid. Det betyder, at I altid har overblik over, hvem der er tilgængelig til at udføre opgaver, og I kan sende den nærmeste tekniker ud til en kunde, når der opstår en nødsituation.
  • Dokumentere og rapportere: Når jeres teknikere udfører opgaver ude hos kunderne, er det vigtigt at have styr på dokumentationen for at fakturere korrekt og dokumentere, hvad der er udført. Med Microbizz kan jeres teknikere nemt udfylde rapporter og sende dem direkte tilbage til kontoret, så I altid har de nødvendige data til fakturering og rapportering.
  • Holde styr på betalt ekstraarbejde: Eventuelt ekstraarbejde, som ellers ofte bliver glemt eller overset, bliver nemt og hurtigt registreret og faktureret.

Microbizz APP

Med Microbizz kan medarbejderne fx:

  • Sikre optimeret vedligeholdelse: I kan hjælpe virksomheder med at forbedre deres vedligeholdelsesprocesser og sikre, at alt er ajourført i realtid. Dette vil reducere omkostningerne ved unødvendig vedligeholdelse og sikre, at alt udstyr er i god stand.
  • Løse opgaver hurtigere: Den udførende medarbejder har alt det nødvendige data tilgængeligt i felten, hvilket betyder at han kan løse opgaverne hurtigt og effektivt.
  • Tidsregistrere og få overblik over løngrundlag: Med understøttelse af overenskomster inden for industri, teknik og installation, har medarbejdere et retvisende og dokumenteret realtidsbillede af løngrundlag.
  • Holde øje med rejsetid og udlæg: Med løsningen kan jeres virksomheds rejse- og udlægshåndtering klargøres på farten. På den måde får I både korrekt omkostnings-, løn- og faktureringsgrundlag.

 

Microbizz er den perfekte løsning til virksomheder, der ønsker at forbedre deres Field Service Management-processer og øge effektiviteten af deres arbejde.

Vi hjælper jer med at automatisere det stigende behov for dokumentation og kvalitetssikring. Dermed frigiver I administrative ressourcer, så I kan bruge tiden på at levere høj kvalitet, give god service samt udarbejde rapporter og certifikater til jeres kunder.

Og så virker det hele på telefonen og på flere sprog – også uden dækning!

Microsoft Power BI

De mest eftertragtede rapporter blandt Field Service Management virksomheder:

Økonomisk rapport som giver et generelt overblik over jeres forretnings økonomi, hvilket kunder, virksomhedstyper, opgaver, projektleder, teams tjener i penge på og hvor der er en positiv eller negativ dækningsgrad.

Kapacitetsrapport Hvilket kapacitetsbehov får vi nede af vejen hvilket perioder har vi travlt og hvornår kan vi bruge flere opgaver?

Effektivitets rapport Hvad er forholdet mellem antallet af registrerede timer og estimatet på de forskellige opgaver. Hvor er estimatet for lavt til at det er en god forretning og hvilket opgaver tjener vi gode penge på.

Sygdoms rapport som giver et overblik over hvem der ofte er team hvilket teams der er hårdt ramt af sygdom og i hvilket perioder.

Skriv til os

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed?
– Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.